WhatsApp: 0743-256.230 contact@consilierii.ro

Oferta de optimizare SEO

Vrei să știi cât costă și ce conține oferta de optimizare SEO? Când clienții aleg să lucreze cu noi, ne asigurăm că le prezentăm în mod transparent costurile implicate în serviciile noastre. Explicăm în detaliu fiecare element din oferta de optimizare site, astfel încât să înțeleagă pe deplin modul în care investiția lor va contribui la îmbunătățirea vizibilității și performanței site-ului lor în căutările online. Servicii SEO cu preț de la 10 lei/pagină/lună, cost campanie SEO negociabil atât pentru magazine online, cât și pentru site-urile de servicii.

oferta optimizare site - cost campanie seo

Oferta de optimizare SEO – punem pret pe rezultate!

Descoperiți oferta noastră completă de servicii de optimizare SEO, concepută pentru a vă aduce vizibilitate și succes în mediul digital! Echipa noastră de experți în servicii de marketing online vă oferă servicii profesionale și personalizate pentru fiecare etapă a procesului de optimizare SEO site web.

Începem prin a evalua fiecare aspect crucial al site-ului dvs., de la Optimizarea Titlului, Descrierii și Meta Tag-urilor, până la cercetarea amănunțită a cuvintelor cheie relevante. Îmbunătățim vizibilitatea site-ului dvs. prin optimizarea cuvintelor cheie principale și secundare, precum și prin implementarea tehnică SEO de calibru.

Pe măsură ce lucrăm pentru a vă optimiza site-ul, urmărim în permanență performanța sa prin Monitorizarea în Google Search Console și prin optimizarea vitezei site-ului pentru o experiență de utilizare impecabilă.

Dacă aveți un site pe platforma WordPress, ne asigurăm că beneficiați de avantajele Pluginurilor SEO integrate. Iar optimizarea URL-urilor completează eforturile noastre pentru a vă aduce rezultate notabile în căutările online.

Factorii care influențează prețul din oferta de optimizare SEO

Prețul serviciilor SEO poate varia considerabil și este influențat de o serie de factori. Iată câțiva dintre cei mai importanți factori care pot afecta oferta de optimizare SEO:

Complexitatea proiectului SEO

Prețul va fi afectat de complexitatea site-ului web al clientului. Un site mai mare, cu o structură complexă și mai multe pagini de optimizat. Poate necesita mai multe resurse și eforturi, ceea ce va influența prețul serviciilor.

Starea actuală a site-ului

Dacă site-ul clientului are deja o bază solidă de optimizare SEO sau necesită ajustări minore, costurile vor fi mai mici. In timp ce un site cu probleme majore de optimizare va necesita mai multă muncă și va afecta prețul serviciilor.

Obiectivele de optimizare

Prețul va fi influențat de obiectivele specifice ale clientului. Dacă se dorește obținerea unor clasări înalte pentru cuvinte cheie competitive sau extinderea vizibilității în mai multe piețe, poate fi necesară o strategie mai amplă și resurse suplimentare.

Nivelul de concurență în domeniul de activitate

Domeniile cu o concurență mai acerbă pentru cuvintele cheie relevante vor necesita mai mult efort și timp pentru a obține rezultate notabile, ceea ce poate afecta prețul.

Serviciile incluse în pachet

Oferirea unui pachet cuprinzător de servicii SEO, care poate include optimizare pe pagină și pe site, cercetare de cuvinte cheie, creare de conținut de calitate, construire de legături și raportare detaliată, poate avea un preț mai mare decât un pachet mai restrâns.

Durata contractului

Un contract pe termen lung sau o colaborare continuă pot beneficia de tarife preferențiale în comparație cu un proiect unic pe termen scurt.

Care ii diferenta din Optimizarea SEO și campaniile PPC (Pay Per Click)

Optimizarea SEO și campaniile PPC reprezintă două abordări distincte în marketingul digital, fiecare având propriile avantaje și dezavantaje. SEO oferă trafic organic durabil, costuri mai mici pe termen lung și credibilitate sporită. Cu toate acestea, rezultatele necesită timp și concurența poate fi acerbă. În schimb, campaniile PPC oferă rezultate rapide, control asupra vizibilității și flexibilitate bugetară. Cu toate acestea, costurile pe termen lung pot fi mai ridicate, traficul este dependent de plăți și credibilitatea poate fi mai redusă. O combinație echilibrată a acestor două strategii poate fi cea mai potrivită, adaptată nevoilor și obiectivelor fiecărei afaceri în parte. Alegerea optimă depinde de specificul afacerii, bugetul disponibil și dorința de a obține rezultate rapide sau a investi într-o strategie de marketing pe termen lung.

Fiecare strategie are beneficiile și dezavantajele sale, iar cea mai potrivită depinde de obiectivele dvs., bugetul disponibil și specificul afacerii. De multe ori, o combinație bine echilibrată de optimizare SEO și campanii PPC poate aduce cele mai bune rezultate pentru afacerea dvs.

seo vs ppc - diferenta dintre Optimizare SEO si Campanii PPC - servicii marketing online

Optimizarea SEO:

Motive PRO:

 • Trafic organic durabil: Odată ce site-ul dvs. este optimizat și clasat bine în rezultatele căutării organice, veți beneficia de trafic constant și durabil în timp.
 • Costuri mai mici pe termen lung: După implementarea inițială, costurile pentru mentenanța SEO pot fi mai mici decât în cazul campaniilor PPC, permițând o eficiență mai mare pe termen lung.
 • Credibilitate și încredere: Utilizatorii au tendința de a avea mai multă încredere în rezultatele organice, ceea ce poate consolida credibilitatea brandului dvs.

Motive CONTRA:

 • Rezultatele necesită timp: Procesul de optimizare SEO poate dura săptămâni sau chiar luni pentru a obține rezultate semnificative, ceea ce necesită răbdare și investiție pe termen lung.
 • Concurență acerbă: Dacă activitatea dvs. are o concurență puternică în domeniul SEO. Poate fi dificil să ajungeți pe primele poziții în căutările organice.
 • Actualizări ale algoritmilor: Schimbările frecvente ale algoritmilor motoarelor de căutare pot afecta poziționarea site-ului dvs., necesitând ajustări constante.

Campaniile PPC:

Motive PRO:

 • Rezultate rapide: Odată ce campania PPC este activată, puteți obține trafic și rezultate imediate pentru site-ul dvs.
 • Control mai mare asupra vizibilității: Puteți alege cuvintele cheie, locațiile și audiența targetată, având un control mai precis asupra vizibilității afacerii dvs.
 • Flexibilitate bugetară: Puteți ajusta bugetul campaniei în funcție de performanță și de obiectivele afacerii.

Motive CONTRA:

 • Costuri mai mari pe termen lung: Campaniile PPC implică cheltuieli regulate pentru fiecare clic efectuat, ceea ce poate deveni costisitor pe termen lung.
 • Dependenta de plăți pentru trafic: Odată ce opriți campania PPC, traficul încetează. Spre deosebire de SEO, unde traficul organic continuă să vină.
 • Credibilitate redusă: Utilizatorii pot avea tendința să fie mai sceptici în privința rezultatelor plătite, ceea ce poate afecta încrederea în brandul dvs.

Începe cu noi călătoria către succesul online!

Descoperă avantajele unei optimizări SEO profesionale cu agenția noastră! Obține rezultate măsurabile și atrage mai mult trafic calificat pe site-ul tău. Servicii SEO cu pret de la 10 lei/pagina/luna, cost campanie SEO negociabil atat pentru magazine online, cat si pentru site-uri de servicii. Solicită o ofertă de optimizare SEO personalizată folosind formularul de mai jos.

Alege servciile care te interseaza:

Alege servciile care te interseaza:

3 + 5 =

oferta de optimizare seo - agentie servicii seo

Avantajele optimizării on-page SEO

Unul dintre avantajele majore ale optimizării on-page este creșterea vizibilității în rezultatele căutărilor organice. Prin optimizarea meta-etichetelor, utilizarea cuvintelor cheie relevante și structurarea corectă a conținutului, vei avea șanse mai mari să apăriți în primele poziții ale motorului de căutare, ceea ce duce la o expunere crescută în fața publicului tău țintă.

Optimizarea on-page SEO aduce numeroase beneficii pentru site-ul tău și afacerea ta. Colaborarea cu o agenție de optimizare SEO specializată îți va asigura implementarea corectă a strategiilor de optimizare on-page și obținerea rezultatelor dorite în mediul digital.

Servicii SEO care pun pret pe rezultate!

Punem accentul pe transparență și comunicare deschisă pentru a oferi clienților noștri cea mai bună experiență în colaborarea cu noi. Înțelegem că o colaborare eficientă se bazează pe încredere reciprocă și pe claritatea tuturor aspectelor legate de serviciile noastre de SEO.

Pentru noi, este esențial să avem discuții clare și deschise cu clienții noștri pentru a înțelege în profunzime obiectivele lor de afaceri și așteptările legate de campania de optimizare SEO. Adaptăm oferta de optimizare SEO. Fiecare client este unic, așa că ne concentrăm pe personalizarea strategiei noastre pentru a răspunde nevoilor și cerințelor specifice ale fiecăruia.

Suntem mereu preocupați să construim o înțelegere comună și clară între noi și clienții noștri, astfel încât să putem colabora într-un mod eficient și să obținem rezultate de succes. Comunicarea deschisă este cheia pentru a identifica oportunitățile de optimizare și pentru a depăși eventualele provocări în timpul campaniei noastre de SEO. Solicita o oferta de optimizare site personalizata.

oferta de optimizare seo - firma optimizare seo

Pașii pe care îi parcurgem atunci când contractăm servicii SEO pentru clienții noștri:

 • Analiza cerințelor și obiectivelor: Începem prin a înțelege cerințele și obiectivele specifice ale clientului pentru campania de SEO. Aceasta implică o discuție detaliată cu clientul pentru a stabili ce rezultate dorește să obțină prin optimizarea motorului de căutare.
 • Propunerea soluției personalizate: În urma analizei cerințelor și obiectivelor clientului, elaborăm o propunere personalizată care să includă strategia noastră de optimizare, serviciile specifice pe care le vom oferi și bugetul estimat.
 • Negocierea și încheierea contractului: Discutăm detaliile propunerii cu clientul nostru, negociem orice aspecte relevante și, odată ce am ajuns la un acord, încheiem contractul pentru a oficializa colaborarea noastră.
 • Auditul site-ului și analiza concurenței: Începem procesul de optimizare efectuând un audit detaliat al site-ului clientului nostru pentru a identifica punctele forte și slăbiciunile sale din punct de vedere SEO. Totodată, analizăm și strategiile concurenților pentru a identifica oportunitățile de a ne diferenția și depăși în clasamentele de căutare.

Implementarea și monitorizarea serviciilor SEO

 • Implementarea și monitorizarea: Punem în aplicare strategia noastră de optimizare și monitorizăm constant performanța site-ului clientului nostru. Urmărim îndeaproape evoluția clasamentelor în căutările organice și ajustăm strategia, pentru a obține rezultatele dorite.
 • Raportare și comunicare: Furnizăm clienților noștri rapoarte periodice cu privire la progresul campaniei de SEO, prezentăm rezultatele obținute și discutăm orice măsuri întreprinse sau planuri viitoare.
 • Optimizare continuă: SEO este un proces continuu, iar algoritmii motoarelor de căutare se pot schimba. Ne asigurăm că rămânem actualizați cu cele mai recente tendințe și tehnici de optimizare și că ajustăm strategia pe măsură ce evoluează nevoile și obiectivele clientului nostru.

Prețurile și serviciile de SEO disponibile în România

Prețurile și serviciile de SEO disponibile în România pot varia în funcție de agenția de digital marketing cu care lucrați, complexitatea proiectului și obiectivele pe care doriți să le atingeți. În general, agențiile de SEO din România oferă o gamă variată de servicii adaptate nevoilor și bugetului clienților. Printre serviciile de SEO comune oferite în România se pot număra:

 • Audit SEO complet al site-ului: Prețurile pentru un audit SEO pot varia în funcție de dimensiunea și complexitatea site-ului. În general, prețurile pentru un audit SEO pot începe de la 200-500 de euro.
 • Optimizare pe pagină: Serviciile de optimizare pe pagină includ optimizarea elementelor cheie de pe site, cum ar fi titlurile, meta-descrierile și etichetele de antet. Prețurile pot începe de la 100-300 de euro pe pagină.
 • Cercetare de cuvinte cheie: Serviciile de cercetare a cuvintelor cheie pentru a identifica cele mai relevante și căutate cuvinte cheie pot avea prețuri începând de la 100-300 de euro pentru o listă de cuvinte cheie relevante.

Preturi SEO estimative, de la firme de optimizare SEO din Romania

 • Creare de conținut optimizat SEO: Prețurile pentru serviciile de creare de conținut pot varia în funcție de lungimea și complexitatea conținutului dorit, dar pot începe de la 50-200 de euro pe articol.
 • Construirea de legături (link building): Prețurile pentru serviciile de construire de legături pot fi variabile, în funcție de numărul de backlink-uri dorite și de nivelul de autoritate al site-urilor sursă. Prețurile pot începe de la 100-500 de euro pentru un pachet de construire de legături.
 • Monitorizare și raportare: Serviciile de monitorizare a performanțelor site-ului în căutările organice și de furnizare de rapoarte periodice pot avea prețuri începând de la 100-300 de euro pe lună, în funcție de complexitatea rapoartelor și frecvența lor.

Este important să țineți cont de calitatea și experiența agenției de SEO, precum și de serviciile incluse în preț atunci când alegeți să colaborați cu o agenție de digital marketing. Este recomandat să solicitați oferte personalizate și să discutați cu mai multe agenții pentru a afla opțiunile disponibile și a găsi soluția potrivită pentru afacerea dvs. Trimite-ne un email pe contact@consilierii.ro pentru o oferta de optimizare site.