WhatsApp: 0743-256.230 contact@consilierii.ro

realizare website de prezentare

Realizare site WordPress

Suntem o agenție specializată în realizare website wordpress profesionale. Oferim servicii de creare a paginilor de prezentare, toate optimizate pentru motoarele de căutare și adaptate la dispozitivele mobile și desktop. Echipa noastră vă propune să creați un site web cu un design plăcut, ușor de administrat, navigabil și pragmatic. Indiferent de tipul afacerii dumneavoastră, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și pentru a vă ajuta să vă dezvoltați o prezență online de succes.

Agentie Google Ads si Optimizare SEO - Realizare site WordPress

Realizare website WordPress

Suntem specializați în web design și creăm site-uri utilizând puternica platformă WordPress. Firmele din topul celor mai bogate 500 de companii utilizează site-uri construite cu WordPress, cel mai popular sistem de management al conținutului. Site-urile dezvoltate cu WordPress sunt ușor de indexat de către motoarele de căutare, fapt ce ajută la obținerea unei poziționări mai bune în rezultatele de pe Google. Cu ajutorul WordPress, putem crea un site web ușor de administrat, scalabil și intuitiv. Designul va fi estetic, iar experiența utilizatorilor va fi optimizată, fie că accesează site-ul de pe desktop sau dispozitive mobile. WordPress este preferat de 43% dintre toate site-urile de pe internet, fiind o platformă de CMS lansată în 2003. Plugin-ul WooCommerce, integrat în WordPress, este utilizat de 22% dintre cele mai mari magazine online din lume, datorită flexibilității și ușurinței de administrare. Cu expertiza noastră și consultanța oferită de specialiștii noștri, veți avea un site web optimizat SEO, structurat și ușor de navigat. Zilnic, se creează peste 500 de site-uri cu ajutorul platformei WordPress, demonstrând popularitatea și eficiența acesteia.

Servicii realizare site WordPress

Compania noastră se specializează în crearea de website-uri profesionale pe platforma WordPress, adaptate pentru orice tip de afacere. Înțelegem nevoile și cerințele fiecărui client în parte și realizăm website-uri de prezentare personalizate pentru companii, liber profesioniști și bloggeri. Toate site-urile dezvoltate de noi sunt 100% responsive, adică se adaptează perfect pe orice dispozitiv, fiind optimizate pentru o experiență plăcută atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile. În plus, implementăm strategii de optimizare SEO pentru a asigura o vizibilitate sporită în motoarele de căutare. Echipa noastră de experți va crea un website WordPress profesional și captivant, adaptat nevoilor dumneavoastră și obiectivelor de afaceri. Începe cu noi călătoria către succesul online!

Alege servciile care te interseaza:

Alege servciile care te interseaza:

8 + 7 =

realizare website de prezentare pentru afaceri de succes

Prezența online este extrem de importantă pentru afacerile locale, deoarece tot mai mulți consumatori se bazează pe internet pentru a găsi și a alege produsele sau serviciile pe care le caută. Un site de prezentare WordPress este o soluție eficientă pentru companiile locale deoarece oferă numeroase beneficii:

Vizibilitate crescută

Un site de prezentare permite afacerii să fie găsită mai ușor online de către potențiali clienți. Prin optimizarea SEO, site-ul poate apărea în primele rezultate ale motoarelor de căutare, generând mai mult trafic și creșterea vizibilității.

Informații complete și actualizate

Un site de prezentare oferă posibilitatea de a prezenta informații complete și actualizate despre afacere, produsele și serviciile oferite, orarul de funcționare, contacte și alte detalii relevante. Astfel, clienții pot obține rapid și ușor informațiile de care au nevoie.

Credibilitate și încredere

Un site bine proiectat și profesionist inspiră încredere și credibilitate clienților potențiali. Aceasta poate fi un factor decisiv în alegerea unei companii locale în detrimentul concurenței.

Generare de lead-urilor

Un site de prezentare permite afacerii să colecteze informații despre potențiali clienți prin intermediul formularelor de contact sau a înregistrărilor pentru newsletter. Aceste informații pot fi folosite ulterior pentru a întreprinde acțiuni de marketing direcționate.

Promovare eficientă

Un site de prezentare WordPress permite integrarea ușoară a instrumentelor de promovare online, cum ar fi campaniile Google Ads sau rețelele de socializare. Astfel, afacerea poate atinge un public mai larg și poate dezvolta campanii personalizate pentru creșterea vânzărilor.

reprezintă o unealtă puternică

Un site de prezentare WordPress reprezintă o unealtă puternică pentru afacerile locale, contribuind la creșterea vizibilității, consolidarea credibilității și stimularea vânzărilor. O prezență online bine gestionată poate fi cheia succesului pentru companiile locale într-un mediu concurențial din ce în ce mai digitalizat.

Proiecte de realizare site WordPress Finalizate

Tuliplant.ro

Magazin online de produse naturiste. Realizare magazin online pe platforma WordPress cu WooCommerce activat, şi promovare Google Ads.

realizare site wordpress: Tuliplant.ro Magazin produse naturiste

reginaFashion.ro

Magazin online de îmbrăcăminte şi încălțăminte de damă, realizat pe platforma WordPress şi WooCommerce.

realizare website de prezentare: ReginaFashion - Magazin de imbracaminte si incaltaminte dama

NEOFIX.ro

Site de prezentare pentru servicii de reparații geamuri termopan. Redesign site, optimizare pentru SEO şi pentru dispozitive mobile.

realizare site wordpress: Reparatii termopane Cluj - Neofix.ro

Curatenie-VIP.ro

Site de prezentare pentru servicii de curățenie rezidențială în zona Cluj. Promovare Google Ads şi administrare cont Facebook.

realizare website de prezentare: Curatenie - VIP - servicii curatenie apartamente in zona Cluj

Realizare site wordpress pentru afacerea ta!

  • Analizăm nevoile tale și identificăm dacă ai nevoie de un site nou sau de un redesign al celui existent. În funcție de tipul companiei tale, vom dezvolta un site web de prezentare sau un magazin online (WebShop Online).
  • Pentru a înțelege mai bine caracteristicile estetice pe care le dorești, te vom ruga să ne furnizezi 3 exemple de site-uri care îți plac.
  • Vom prezenta câteva modele-exemple de site-uri care se potrivesc cu cerințele tale. Aceste modele vor fi ulterior personalizate și configurate în funcție de nevoile tale specifice.
  • Pentru a crea conținutul site-ului, te vom solicita să ne furnizezi imaginile și textele necesare. Aceasta se aplică și în cazul magazinelor online.
  • Pe parcursul proiectului, vom solicita feedback-ul tău privind elementele de design și conținutul site-ului, astfel încât să ne asigurăm că rezultatul final îți îndeplinește așteptările.
  • Înainte de lansarea site-ului, vom finaliza optimizarea acestuia pentru motoarele de căutare (SEO) și pentru utilizarea pe dispozitive mobile, astfel încât să asigurăm o experiență optimă pentru vizitatori.
  • Echipa noastră de profesioniști se asigură că proiectul tău de creare a site-ului este un succes, iar tu obții un site web de înaltă calitate, funcțional și estetic plăcut.