WhatsApp: 0743-256.230 contact@consilierii.ro

Agentie Google Ads

Servicii Google Ads

Aceste servicii Google Ads oferă numeroase beneficii față de alte canale de publicitate. Unul dintre acestea este scalabilitatea, ceea ce înseamnă că puteți ajusta și extinde campaniile în funcție de nevoile și bugetul dvs. De asemenea, este un canal măsurabil, permițându-vă să monitorizați și să evaluați eficiența campaniilor în timp real. Google Ads reprezintă o soluție eficientă și performantă pentru a-ți atinge obiectivele de marketing.

5 tipuri de servicii Google Ads oferite

Servicii Google Ads pentru afaceri

 • Măsurabilitatea rezultatelor: Rezultatele campaniilor Google Ads sunt măsurabile, permițând optimizarea și ajustarea bugetului pentru a obține cel mai bun randament al cheltuielilor.
 • Randamentul costurilor: Configurăm campaniile astfel încât bugetul să fie utilizat eficient, obținând un randament maxim pentru fiecare ban cheltuit în promovare.
 • Relevanță pentru căutări: Anunțurile noastre ajung la utilizatorii care sunt interesați și caută produsele sau serviciile oferite de compania ta, asigurând o afișare eficientă a anunțurilor.
 • Targetare eficientă: Utilizăm opțiunile avansate de targetare pentru a servi anunțuri către persoanele interesate, luând în considerare locația, hobby-urile, interesele și datele demografice (vârstă, sex, ocupație) ale utilizatorilor.
 • Re-marketing pentru recuperarea vizitatorilor: Implementăm campanii de re-marketing pentru a readuce vizitatorii pe site-ul tău, creând anunțuri personalizate care îi motivează să revină și să finalizeze acțiuni.

Google Search Ads

Oferim servicii de promovare a produselor și serviciilor companiei tale în rezultatele căutărilor pe Google. Ne specializăm în optimizarea cuvintelor cheie pentru a maximiza rezultatele obținute.

Google Dynamic Search Ads

Implementăm afișarea dinamică în rezultatele căutărilor, oferind anunțuri precise pentru o gamă extinsă de cuvinte cheie specifice care sunt relevante pentru articolele de pe site-ul tău.

Google Display Ads

Utilizăm banere sau imagini pentru a ajunge la potențialii clienți acolo unde se află. Promovăm în mod eficient către utilizatorii interesați de produsele și serviciile oferite de compania ta.

Google Shopping Ads

Afisăm imaginea, denumirea și prețul produselor în căutările utilizatorilor, generând astfel un impuls pentru utilizatorii care sunt în căutarea de produse online să acceseze site-ul tău.

Google re-Marketing

Urmărim vizitatorii site-ului tău și, după ce părăsesc pagina, le servim bannere prin rețeaua Google Display, astfel încât să îi atragem înapoi pe site-ul tău.

Google Dynamic re-Marketing

Urmărim vizitatorii site-ului tău și, după ce părăsesc pagina, le servim reclame la produsele pe care le-au vizualizat anterior, astfel încât să îi încurajăm să revină pe site.

YouTube Ads

Afișăm anunțuri, bannere și clipuri video pe al doilea cel mai mare motor de căutare din lume, YouTube, pentru a obține rezultate impresionante în promovarea afacerii tale.

Promovare pe Gmail

Promovăm direct produsele și serviciile companiei tale către utilizatorii serviciului de email Gmail, folosind o metodă versatilă de plată-per-click.

Google Responsive Ads

Promovăm anunțuri responsive care se adaptează perfect la orice dimensiune disponibilă în cadrul rețelei Google Display, oferindu-ți o soluție eficientă de afișare a mesajului publicitar.

Contacteaza-ne pentru servicii Google Ads

Suntem o agentie Google Ads specializată în oferirea unui spectru complet de servicii pentru a vă ajuta să obțineți rezultate de succes în promovarea online. Indiferent de obiectivele dumneavoastră de marketing, echipa noastră de experți în Google Ads vă va oferi soluțiile potrivite și va gestiona cu profesionalism campaniile dumneavoastră pentru a obține rezultate de succes. Contactați-ne astăzi pentru a începe colaborarea! Începe cu noi călătoria către succesul online!

Alege servciile care te interseaza:

Alege servciile care te interseaza:

11 + 10 =

Ce este Google Ads?

Google Ads (anterior cunoscut sub numele de Google AdWords și Google AdWords Express) este soluția de publicitate online preferată de companii pentru promovarea produselor și serviciilor lor pe Căutarea Google, YouTube și alte site-uri web.

Platforma Google Ads permite advertiserilor să-și stabilească obiective specifice pentru campanii, cum ar fi generarea de apeluri telefonice sau vizite pe site. Cu ajutorul unui cont Google Ads, advertiserii au control total asupra bugetelor și audienței țintă, putând activa sau dezactiva anunțurile în funcție de nevoi.

Această platformă puternică oferă o varietate de opțiuni de personalizare pentru campanii eficiente și rezultate măsurabile. Prin intermediul Google Ads, afacerea dumneavoastră poate atinge un public mai larg și poate crește vizibilitatea, traficul și conversiile.

Cum funcționează Google Ads?

Google Ads vă oferă oportunitatea de a vă afișa anunțurile în momentul potrivit, când utilizatorii caută online produsele sau serviciile pe care le oferiți. Cu ajutorul tehnologiei avansate, Google Ads vă permite să vă atingeți publicul țintă în timp ce sunt în proces de luare a unei decizii.

Pentru a începe, stabiliți un obiectiv clar, cum ar fi generarea de trafic pe site sau obținerea de apeluri telefonice către companie. Apoi, selectați zona geografică în care doriți să vă afișați anunțul, de la o rază mică în jurul afacerii până la orașe, state sau chiar țări întregi.

Crearea anunțului este simplă și puteți seta un buget lunar care să corespundă nevoilor dvs. După aprobare, anunțul dvs. se va afișa în zona vizată, exact acolo unde utilizatorii caută produse sau servicii similare.

Un avantaj important este că plătiți doar atunci când utilizatorii interacționează cu anunțul, fie prin clic, fie prin apel către companie. Astfel, puteți controla costurile și obține rezultate eficiente pentru bugetul dvs. de marketing.

Beneficiile promovării prin Google Ads

Targetare precisă: poți ajunge la publicul relevant în funcție de cuvinte cheie, interese, locație etc.
Control total al bugetului: stabilești suma pe care o dorești să o cheltui și poți ajusta investiția în funcție de rezultate.
Măsurare și optimizare: poți monitoriza performanța campaniilor și să faci ajustări în timp real pentru a obține rezultate mai bune.
Rezultate imediate: poți atrage trafic și clienți într-un timp relativ scurt.
Flexibilitate și personalizare: poți adapta campaniile în funcție de obiectivele și nevoile afacerii tale.

servicii google ads

Tipuri de servicii Google Ads

Este important să identifici tipurile potrivite de promovare prin Google Ads în funcție de obiectivele și strategia afacerii tale pentru a obține rezultate optime. Există mai multe tipuri de promovare prin Google Ads, fiecare având propriile sale caracteristici și beneficii. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de promovare prin Google Ads:
Reclame de căutare (Search Ads):
 • Acestea sunt afișate în rezultatele căutării pe Google atunci când utilizatorii caută anumite cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta.
 • Funcționează pe baza sistemului de licitație, unde plătești pentru clicurile pe anunțurile tale.
 • Beneficii: Creșterea vizibilității în căutările relevante, atragerea de trafic de calitate și posibilitatea de a obține rezultate imediate.
Reclame display (Display Ads):
 • Acestea sunt afișate pe site-uri partenere Google, în diferite formate (banner, video, text etc.).
 • Te poți adresa publicului țintă prin selectarea audiențelor specifice sau a locațiilor.
 • Beneficii: Creșterea notorietății brandului, atragerea atenției vizuale a utilizatorilor și posibilitatea de a genera leads și vânzări.
Reclame video (Video Ads):
 • Acestea sunt reclame afișate pe YouTube sau pe site-uri partenere Google, înainte sau în timpul videoclipurilor.
 • Poți alege audiențe specifice și să plătești în funcție de numărul de vizualizări sau de interacțiuni.
 • Beneficii: Comunicarea mesajului prin intermediul conținutului video, creșterea vizibilității și notorietății brandului.
Reclame Shopping (Shopping Ads):
 • Acestea afișează produse specifice în rezultatele căutării Google, inclusiv imaginea, titlul, prețul și brandul.
 • Sunt legate de un feed de produse și funcționează pe baza licitațiilor și relevanței produselor tale.
 • Beneficii: Promovarea directă a produselor, atragerea utilizatorilor interesați de achiziții și creșterea vânzărilor.